Minutdagen

Bobcat har genomfört en välgörenhetsauktion till förmån för Minutdagen och AjaBajaCancer som inbringade 357 000 kr.


Vill du vara med och bidra? Ge en gåva idag genom att swisha till 900 7592 och märk din betalning med "Minutdagen". Alla pengar som kommer in går oavkortat till familjerna.


Lördagen den 21 augusti 2021 är barn under cancerbehandling tillsammans med sina familjer varmt välkomna till Stockholm och Bromma Flygplats. I ett samarbete mellan Svenskt Industriflyg och AjaBajaCancer vill vi skapa en minnesvärd dag full med aktiviteter.


Det kommer finnas möjlighet att titta in i en hangar, komma nära flygplan och helikopter, flygtur vid bra väder, live underhållning, utryckningsfordon att beskåda och möjlighet att äta mat. Eventet har ett begränsat antal deltagare på grund av Covid-19. Just nu är eventet fulltecknat men ni får gärna anmäla er till reservlistan så kontaktar vi er om det är någon som inte kan delta. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja
Nej
 
Deltagande sker på eget eller vårdnadshavares ansvar
Jag tar ansvar för att följa gällande rekommendationer för Covid -19
AjaBajaCancer får hantera personuppgifterna enligt GDPR*
Jag tar ansvar för att min familj följer gällande regler under dagen**
 
 
 

* Hantering av personuppgifter enligt GDPR

**Vi kommer givetvis att följa rådande restriktioner vad gäller Covid-19. I och med att evenemanget är på en flygplats finns det gott om utrymme och majoriteten av alla aktiviteter är utomhus. Samtliga på plats är där på eget ansvar. Tydliga avspärrningar kommer att finnas och det är viktigt att följa de regler som upprättas på plats. Vid dåliga väderförhållanden är helikopter- och flygplansturer tyvärr inte möjliga. Vi reserverar oss för att ett begränsat antal personer ur varje familj kan få möjlighet att flyga och vi kan inte på förhand säga om det blir helikopter eller flygplan som ni får flyga.


Mer information om dagen finns på Minutdagen.se som löpande kommer att uppdateras. 


Vid frågor:

Om anmälan kontakta oss på minutdagen@ajabajacancer.se

Om dagen kontakta info@minutdagen.se