Fysisk aktivitet

Följ oss:

Fysisk aktivitet - Träna med oss


Oavsett om du är på sjukhuset eller hemma ska det vara lättillgängligt med fysisk aktivitet utifrån dina förutsättningar. Det viktiga är inte vilken aktivitet du gör utan att du försöker göra något. Det kan handla om en promenad, styrkepass, löpning, yoga eller något annat som du gillar. Av egna erfarenheter vet vi hur svårt det är att ge sig själv den tiden när ens barn är sjukt, men vi vill försöka göra fysisk aktivitet mer lättillgängligt eftersom det bidrar med energi som verkigen behövs. Flera föräldrar som har haft möjlighet till fysisk aktivitet under barnens behandling har framfört till oss att det har hjälpt dem att hantera deras tuffa vardag.


Vi är väldigt glada över att vår samarbetspartner AIK Hockey har satt ihop träningsvideos som vi hoppas ska hjälpa dig. Det är 4 pass som du kan anpassas utifrån vad du orkar, se filmerna nedan. 


För att du ska kunna genomför övningarna har vi skickat ut träningsgummiband till landets barnonkologcentra. Banden skickas ut under vecka 7. Prata med personalen. 


Vi kommer utöka möjligheten till fysisk aktivitet löpande.

Träna med AIK Hockey och AjaBajaCancer

Copyright @ All Rights Reserved

Org nr: 802515-8802


info@ajabajacancer.se

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Acceptera