Flyg med Blekinge Flygklubb

Söndagen den 19 september 2021 är barn under cancerbehandling tillsammans med sina familjer varmt välkomna till Ronneby. I ett samarbete mellan Blekinge flygklubb och AjaBajaCancer vill vi skapa en minnesvärd dag full med aktiviteter.


Familjer med barn som behandlas för cancer är inbjudna kl 10-14 till Blekinge Flygklubb med möjlighet att få flyga flygplan som tar 3 passagerare. Vid dåligt väder kommer vi byta dag för aktiviteten och vi reserverar oss för att alla i familjen kanske inte får flyga. En vårdnadshavare måste flyga med barnen.

 

Vi kommer bjuda på grillat och dryck vid denna träff som vi hoppas ska skapa nya minnen tillsammans för familjerna och även ge en möjlighet att träffa andra som är i samma situation.

 

Tack för alla företag och privatpersoner som gör denna dag möjlig!

 

Anmälan: Fyll i formuläret nedan. Eftersom flygklubben ligger på militärt område behöver vi även information om medborgarskap då det krävs tillstånd för de som inte har svenskt medborgarskap. Maila till ellinor@ajabajacancer.se om du har några frågor.

 

Om ni inte har möjlighet att medverka denna dag men vill flyga vid annat tillfälle, kontakta info@ajabajacancer.se, så försöker vi ordna det.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja
Nej
 
 
Deltagande sker på eget eller vårdnadshavares ansvar
Jag tar ansvar för att följa gällande rekommendationer för Covid -19
AjaBajaCancer får hantera personuppgifterna enligt GDPR*
Jag tar ansvar för att min familj följer gällande regler under dagen**
 
 
 

* Hantering av personuppgifter enligt GDPR

**Vi kommer givetvis att följa rådande restriktioner vad gäller Covid-19. Samtliga på plats är där på eget ansvar. Tydliga avspärrningar kommer att finnas och det är viktigt att följa de regler som upprättas på plats. Vi reserverar oss för att ett begränsat antal personer ur varje familj kan få möjlighet att flyga.
Flygdagen i samarbete med: