Om samarbeten

Varför samarbeta med AjaBajaCancer?

"ICA Maxi i Häggvik har sedan många år varit Sollentuna kommuns största sponsor och samarbetspartner till det lokala föreningslivet. Tillsammans med andra ICA-butiker har även den viktiga kampen mot cancer varit en prioriterad del i vårt samhällsengagemang.

När vi kom i kontakt med organisationen AjaBajaCancer kände vi genast att detta var något vi här i Häggvik ville stötta. Vi vill visa vår uppskattning till de fantastiska människorna bakom organisationen samt hjälpa de utsatta familjerna i sin vardag."

Roger Holgersson, Butikschef ICA Maxi i Häggvik

”Vi har valt att samarbeta med AjaBajaCancer för att vi vill ge tillbaka till samhället och vi tycker att arbetet som de gör verkligen når fram till familjer som drabbats av cancer. Vårt samarbete handlar om både informationsspridning men också insamling av monetära medel för att stötta AjaBajaCancers verksamhet. Vårt samarbete har fungerat väldigt bra och vi ser fram emot att arbeta långsiktigt tillsammans med AjaBajaCancer”

Martin Bragnum Wattberg, Marknads- & Partneransvarig, Huddinge Hockey

"Mindler är en digital vårdgivare där man kan träffa en psykolog via videosamtal och chatt. Vi är Sveriges största digitala psykologmottagning med över 150 anställda psykologer. Vi har idag ett samarbete med den ideella organisation AjaBajaCancer som underlättar vardagen för barn som drabbats av cancer och deras familjer. Vi står bakom deras arbete och hjälper deras medlemmar eftersom vi vet vilket enormt trauma det innebär när ens familj blir drabbad av en sådan krissituation som sjukdomen medför.  Många av de patienter som söker sig till vår tjänst befinner sig i krissituationer och då är det viktigt att man får hjälp direkt och inte hamnar i en vårdkö för att få en samtalskontakt, vilket läget tyvärr är på många vårdcentraler runt om i landet. Tack vare digital teknik och ledande psykologisk kompetens kan vi erbjuda hjälp inom 24 timmar på 20 olika språk, var du än befinner dig. Vi har valt att arbeta med AjaBajaCancer eftersom deras arbete sträcker sig bortom det som övriga organisationer som arbetar med barncancer. AjaBajaCancers arbete innebär en enorm skillnad för de drygt 300 familjer som årligen blir drabbade av barncancer." 

Felix Lundevall, Mindler