Samarbete AIK Hockey

Samarbete med AIK Hockey

Vi är stolta och tacksamma över vårt samarbete med AIK Hockey där vi tillsammans ska arbeta för att, på olika sätt, underlätta vardagen för familjerna. 

Det första steget i samarbetet innebär att AIK Hockey skänker sina 50 biljetter till sina hemmamatcher till familjerna genom AjaBajaCancer. Förhoppningen är att många barn tillsammans med sina familjer och vänner ska få se underhållande hockey som skapar nya fina minnen tillsammans vilket fyller på med positiv energi som behövs när man lever med barncancer.

 

- Vi är väldigt glada över att inleda ett samarbete med AIK Hockey eftersom vi vet vilken positiv effekt som idrotten har för samhället och även för familjer med barn som drabbats av cancer. Redan förra säsongen hade vi ett uppskattat samarbete med AIK Hockey dam. Nu ser vi fram emot att utveckla samarbetet tillsammans med hela AIK Hockey för att på bästa sätt underlätta vardagen för familjerna., säger Katties Brunberg AjaBajaCancers generalsekreterare

Vår förhoppning är även att flera barn som drabbats av cancer vill gå på lagets matcher tillsammans med kompisar och familj för att heja fram AIK till vinster och träffa spelarna.


– Vi är väldigt glada över att ha AjaBajaCancer som vår CSR-partner.  Vi har jobbat med dem tidigare och nu tar vi ett större grepp om vårt samarbete. Att efterskänka biljetterna till organisationen var ett lätt beslut och vi är glada att det har mottagits väl bland alla AIK-supportrar, säger Niklas Nestlander, Marknadschef på AIK Hockey.


Vi kommer fortlöpande uppdatera om vad vi tillsammans ska göra för familjerna. 


Vill du gå på hockey? Alla är välkomna- barnen och föräldrarna får bjuda in kompisar, anhöriga och vänner till spännande matcher. Vi vet betydelsen både för syskon och föräldrar att få hitta på roliga saker så därför går det bra att gå på hockey även om barnet som drabbats av cancer inte vill eller kan följa med och även syskon och föräldrar får ta med sina kompisar.  Kontakta oss på info@ajabajacancer.se med information om vilken match ni vill se samt vilka som ska gå på matchen då detta måste föranmälas till AIK Hockey.