Samarbete AIK Hockey Dam

Följ oss:

Samarbete med AIK Hockey Dam

Under säsongen 2019/2020 har vi ett samarbete med AIK Hockey dam vilket vi är stolta och tacksamma över.

Redan under AjaBajaGolfen hjälpte flera spelare och ledare oss att genomföra tävlingen med fantastiskt resultat. Under säsongen kommer olika aktiviteter att genomföras tillsammans för att samla in pengar och underlätta vårt arbete. Vår förhoppning är även att flera barn som drabbats av cancer vill gå på lagets matcher tillsammans med kompisar och familj för att heja fram AIK till vinster och träffa spelarna.


Förutom att vara behjälpliga rent praktiskt när vi behöver har laget sålt supporterkort där en viss del gått till AjaBajaCancer. 


Även matchvärdarna är delaktiga i samarbetet genaom att de skänker ett bidrag till oss i samband med matcherna. Vill ditt företag vara matchvärd? Kontakta oss så förmedlar vi kontakten med AIK Hockey Dam.


Nu har barn som drabbats av cancer och deras familjer en möjlighet att få åka skridskor med en spelare i AIK Hockey Dam. Kontakta gärna oss så styr vi upp en skridskorstund tillsammans med någon av de fantastiska spelarna i laget.


Vill du som drabbats av barncancer gå på en match tillsammans med familj och kompisar samt få en möjlighet att träffa spelarna? Kontakta oss på info@ajabajacancer.se


Inom kort kommer mer information om samarbetet och våra gemensamma aktivitieter.

Foton av Ingrid Walter.
AIK Hockey Dam
AIK Hockey Dam
AIK Hockey Dam
AIK Hockey Dam

Copyright @ All Rights Reserved

Org nr: 802515-8802


info@ajabajacancer.se