Om oss

Följ oss:

Om oss


AjaBajaCancer är en ideell förening som bildades av Ellinor och Tove 2018, mammor till barn med cancer. Mycket av vårt arbete utförs av vår generalsekreterare Katties och Ewa. Vi har även hjälp av våra Ajabajacancervänner. Våra erfarenheter av det stöd som finns idag, samt det som inte finns, vill vi använda till att stötta andra som hamnat i en liknande situation.


Barncancerfonden gör idag ett fantastiskt arbete men vi ser och upplever saker i vardagen kring ett cancersjukt barn som skulle kunna förändras och utvecklas.


Vi ser helt enkelt ett behov av en förening som vår.AjaBajaCancers arbete grundar sig på ideellt engagemang. Vi är beroende av att privatpersoner och företag vill hjälpa oss i vårt arbete på olika sätt för att kunna utvecklas och förbättras för att nå våra mål. 


Varje år drabbas drygt 300 barn av cancer i Sverige. Det innebär 300  nya familjer som måste gå igenom ett liv med barncancer och allt som det innebär.


När ett barn drabbas av cancer ska ingen behöva känna sig ensam utan alla ska få allt stöd som familjen kan tänkas behöva när världen   omedelbart förändras.

Org nr: 802515-8802


info@ajabajacancer.se

Copyright @ All Rights Reserved