Modernaupplevelsen

Följ oss:

Modernaupplevelsen är här – nu skapar vi nya minnen tillsammans


AjaBajaCancer vill ge barn och familjer som drabbats av cancer en möjlighet till aktiviteter och upplevelser som skapar nya minnen och fyller på energi, när det behövs som mest. Tillsammans med vår långvariga samarbetspartner Moderna Försäkringar har vi nu startat Modernaupplevelsen.

 

- Vår förhoppning är att Modernaupplevelsen ska göra livet lite enklare för barn, syskon och föräldrar. Det kan handla om olika teman, allt från pyssel till att få sparka boll med en allsvensk stjärna eller hälsa på djuren på Skansen, säger Karin Hertzman på Moderna Försäkringar.

 

Håll utkik i våra sociala medier och här på vår webbplats för information om #modernaupplevelsen. Information kommer även att finnas på flyers och affischer på sjukhusen.

Pågående aktiviteter

Träffa djur 

Modernaupplevelsen vill ge familjer med barn som drabbats av cancer en möjlighet att tillsammans skapa nya minnen och fylla på med energi som behövs i vardagen för att orka med tuffa behandlingar och biverkningar men även för återhämtningen efter avslutad behandling. Tillsammans med Moderna Försäkringar ger vi nu familjer inträde på en valfri djurpark i Sverige som de vill besöka när barnen har en bra dag och föräldrarna vill ha ett miljöombyte. 


Vill ni ta besöka en djurpark? Mejla info@ajabajacancer.se och ange vilken djurpark ni vill besöka, hur många barn och vuxna ni är samt något som visar att ett barn i familjen drabbats av cancer.


Tipsa gärna familjer som ni tror är intresserade av ett djurparksbesök om #modernaupplevelsen.  


Besöken genomförs för varje familj utifrån gällande rekommendationer med anledning av Covid-19.

Avslutade aktiviteter

Läs och mys

Ibland vill man drömma sig bort i böckernas värld eller lära sig något nytt. Oavsett ålder behöver vi fylla på med energi för vardagens alla utmaningar och då kan det vara skönt att lyssna på en ljudbok eller läsa en tidning när tillfälle ges. Som en första del i Modernaupplevelsen får familjer med barn som drabbats av cancer en möjlighet att få en prenumeration på ljudböcker eller en tidningstjänst online som både barn och vuxna kan ha användning av. Vår förhoppning är att detta ska ge familjerna en möjlighet till avkoppling och sysselsättning i vardagen, när man är på sjukhuset eller hemma.

 


Copyright @ All Rights Reserved

Org nr: 802515-8802


info@ajabajacancer.se