Ajabajcancer armband

Följ oss:

AjaBajaCancer-armband

Varför just ett armband mot cancer?

Många barn tycker om att pyssla med pärlor och att pärla armband och halsband. Eftersom AjaBajaCancer fokuserar på just barn och barnfamiljer tycker vi att ett armband passar fint. Vi har armband i olika storlekar för att de ska passa alla i familjen.


Genom att bära ett armband från AjaBajaCancer visar ni ert stöd för de familjer som är drabbade av cancer.


Vår förhoppning är att armbanden ska ge kraft åt familjerna som dagligen kämpar mot cancer, genom att vi visar dom att de inte är ensamma. 

Genom att köpa de här armbanden stödjer du även hela vår organisation och forskningen. 


Bakgrund 

Karin Persson-Gode såg AjaBajaCancer i sitt Facebookflöde i samband med "Plåstra för barncancer" den 5/5. Hon kände att hon ville göra något för att hjälpa till att samla in pengar. Då Karin tidigare pärlat armband för andra välgörande ändamål kontaktade hon AjaBajaCancer för att se om vi var intresserade av att börja sälja armband. 

Namnet AjaBajaCancer tilltalade henne då hon tyckte att det var roligt och skulle passa bra på ett armband.


Vi är väldigt tacksamma för Karins fina initiativ och vilja att hjälpa oss med att pärla armband. Vi har stor hjälp av henne och flera personer runt om i landet som hjälper oss att pärla armband. 

Kontakta oss om du är intresserad av att hjälpa till att pärla armband på info@ajabajacancer.se.


Utförande 

Armbanden finns i flera färger och med flera olika fäger på bokstavspärlorna. De finns i tre olika storlekar och säljs för 100 kr/st plus porto.Guldfärgade armband mot cancer AjaBajCancer

Copyright @ All Rights Reserved

Pärlorna kommer från Rundis som sponsrar oss.

Org nr: 802515-8802


info@ajabajacancer.se