Minutdagen evenemang

Just nu pågår en välgörenhetsauktion till förmån för Minutdagen och AjaBajaCancer av Bobcat.


Delta i auktionen här: http://bit.ly/minutdagen eller ge en gåva idag genom att swisha till 900 7592 och märk din betalning med "Minutdagen". Alla pengar som kommer in går oavkortat till familjerna som deltar på Minutdagen men även på olika sätt till familjer som inte kan närvara under dagen.


Lördagen den 21 augusti 2021 är barn under cancerbehandling tillsammans med sina familjer varmt välkomna till Stockholm och Bromma Flygplats. I ett samarbete mellan Svenskt Industriflyg och AjaBajaCancer vill vi skapa en minnesvärd dag full med aktiviteter.


Det kommer finnas möjlighet att titta in i en hangar, komma nära flygplan och helikopter, flygtur vid bra väder, live underhållning, utryckningsfordon att beskåda och möjlighet att äta mat. 


Läs mer på minutdagen.se* Hantering av personuppgifter enligt GDPR

**Vi kommer givetvis att följa rådande restriktioner vad gäller Covid-19. I och med att evenemanget är på en flygplats finns det gott om utrymme och majoriteten av alla aktiviteter är utomhus. Samtliga på plats är där på eget ansvar. Tydliga avspärrningar kommer att finnas och det är viktigt att följa de regler som upprättas på plats. Vid dåliga väderförhållanden är helikopter- och flygplansturer tyvärr inte möjliga. Vi reserverar oss för att ett begränsat antal personer ur varje familj kan få möjlighet att flyga och vi kan inte på förhand säga om det blir helikopter eller flygplan som ni får flyga.


Mer information om dagen finns på Minutdagen.se som löpande kommer att uppdateras. 


Vid frågor:

Om anmälan kontakta oss på minutdagen@ajabajacancer.se

Om dagen kontakta info@minutdagen.se