Arijolas utmaningar

Följ oss:

Arijolas utmaningar


Varje månad kommer Arijola genomföra utmaningar som uppmanar till fysisk aktivitet till förmån för AjaBajaCancer. Hon gör det för barnen som drabbats av cancer och för att inspirera till rörelse.


Pengarna som Arijola samlar in i sina utmaningar kommer användas till saker/tjänster som underlättar fysisk aktivitet på olika sätt för familjerna med barn som drabbats av cancer.


Vill du bidra till insamlingen? Swisha valfritt bidrag till 123 405 43 59.


Företag som vill delta i Arijolas utmaningar kontakta oss på info@ajabajacancer.se Vi har olika alternativ på hur ni kan bidra samtidigt som er personal kan engageras för ökad fysisk aktivitet.


Kommande utmaningar

När? 17 oktober kl 8.00-20.00

Var? Ribersborg i Malmö

Vad? Springa 5 km per timme under 12 timmar


Du kan göra Arijola sällskap på plats i Malmö under dagen eller delta på distans. För varje km du springer/går får du gärna skänka 10 kr till AjaBajaCancer på swish 123 405 43 59. Tagga gärna oss och Arijola när du deltar så vi kan dela era inlägg. Hjälp oss dela information om utmaningen.


Genomförda utmaningar

Arijolas första utmaning för AjaBajaCancer var att i september cykla genom Sverige från Malmö till Kiruna samt bestiga Kebenekaise. Arijola samlade in 25 167 kr till vårt arbete. Vi är väldigt tacksamma att Arijola gjorde detta för oss och ni har bidragit genom att cykla, dela våra inlägg och ge bidrag. Läs mer 


I


Copyright @ All Rights Reserved

Org nr: 802515-8802


info@ajabajacancer.se