Arijolas utmaningar

Följ oss:

Arijolas utmaningar


Varje månad kommer Arijola genomföra utmaningar som uppmanar till fysisk aktivitet till förmån för AjaBajaCancer. Hon gör det för barnen som drabbats av cancer och för att inspirera till rörelse.


Pengarna som Arijola samlar in i sina utmaningar kommer användas till saker/tjänster som underlättar fysisk aktivitet på olika sätt för familjerna med barn som drabbats av cancer.


Vill du bidra till insamlingen? Swisha valfritt bidrag till 123 405 43 59.


Arijola har hittills genom sina utmaningar samlat in 30 692 kr. 


Företag som vill delta i Arijolas utmaningar kontakta oss på info@ajabajacancer.se Vi har olika alternativ på hur ni kan bidra samtidigt som er personal kan engageras för ökad fysisk aktivitet.


Aktuell utmaning

I januari kommer Arijola tillsammans med er att ta sig till alla barncancercentrum i Sverige. Det innebär att man kommer ta sig mellan Lund, Göteborg, Linköping, Stockholm, Uppsala och Umeå tillsammans under januari. Alla får bidra med sina kilometer som man gått, sprungit, cyklat eller tränat på annat sätt genom att tagga @arijola_ och @ajabajacancer eller skriva meddelande till Arijola.


Ni kan även bidra genom att swisha valfritt bidrag till 123 4054 359 när du deltar i utmaningen.


Genomförda utmaningar

Arijolas första utmaning för AjaBajaCancer var att i september cykla genom Sverige från Malmö till Kiruna samt bestiga Kebenekaise. Arijola samlade in 25 167 kr till vårt arbete. Vi är väldigt tacksamma att Arijola gjorde detta för oss och ni har bidragit genom att cykla, dela våra inlägg och ge bidrag. Läs mer 


Den 17 oktober sprang Arijola 5 km per timme under 12 timmar i Malmö och samlade in 1240 kr till vårt arbete.


Den 7 till den 15 november cyklade Arijola tur och retur Malmö-Stockholm. Tack alla som deltog i utmaningen och hjälpte Arijola att samla in 2055 kr till AjaBajaCancer.  Läs mer


I decembers hade Arijola en tränings- och välgörenhetsadventskalender där de som ville kunde springa/gå varje dag till julafton. Den 1:e december spranga/gick vi 1km, den 2:e december spranga/gick vi 2km osv. Totalt spranga/gick vi 300 km i december. Genom adventskalendern samlade Arijola in 2230 kr som gick till julklappar till familjer.

Copyright @ All Rights Reserved

Org nr: 802515-8802


info@ajabajacancer.se

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Acceptera